HaugeSound// Kaada/Munor Festiviteten 27. mars kl.1900

Det blir vakkert, mektig og annerledes når Kaada og et utvidet MUNOR kommer sammen. Gå ikke glipp av dette, 27. mars i hovedsalen til Festiviteten!

—–På scenen beskrives John Erik Kaada som kompromissløst bankende og sanselig plystrende. En opplevelse!På denne konserten skal han fremføre helt nye arrangementer av gamle og nye komposisjoner, sammen med musikere fra et utvidet MUNOR. Multi-instrumentalisten har med seg en rekke forskjellige instrumenter, som trakteres i et enormt kreativt overskudd.

John Erik Kaada, mest kjent som bare Kaada, er kjent for å lage fantastisk musikk til høyprofilerte filmer og konserter. Han er også kjent som vokalist i bandet Cloroform hvor han dessuten trakterer to Clavinetter. Bandet kjennetegnes for deres lekne energiske samspill, underholdende låter og sine oransje kjeledresser.

– I 2017 gjorde jeg noen solokonserter i Tyskland og Norge, og jeg merket hvor mye jeg har savnet det. Nå har jeg skaffet meg et fint flygel, og bruker store deler av dagen foran tangentene igjen. På konserten med MUNOR kommer jeg også til å ta med meg flere andre instrumenter, som jeg liker å lage musikk med, sier Kaada.

Skriv en kommentar