Lunsjkonsert – Mystisk og melankolsk, Karmøy rådhus- gratis 22.mai kl. 1130

Munor hadde egen tributekonsert til Leonard Cohen sammen med Helge Martin Framnes, Anita Helgeland, Tom Roger Aadland og Wholy Martin sist juni på Tysværtunet. I Munors jubileumsbok har den konserten fått bred dekning. Da oppstod ideen om også å gjøre dette som et lunsjkonsertkonsept.

I tillegg har vi kommet i kontakt med folkbandgruppa Rags & Feathers. De har jobbet mye med Cohenmateriale og i desember 2017 fikk de en av Karmøy kommunes kulturstipend for Cohen- arbeidet sitt. Navnet tar de fra Cohens vakre sang «Suzanne», der tvillingene Kjersti og Rønnaug Tingelstad er «feathers» og Oddbjørn Austevik da blir «rags».

I mars hadde dette lunsjkonsertprogrammet premiere for over 200 personer på Tysværtunet og nå ønsker vi å presentere denne konserten også på Karmøy, kommunestyresalen i Karmøy rådhus. Da blir det Cohens mystiske og melankolske musikk med Helge Martin Framnes, Anita Helgeland, Rags & Feathers og Munorensemblet med sine 5 musikere. Dette er også et samarbeid med Karmøy kommune.

Skriv en kommentar